GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον τρόμο έζησε ηλικιωμένη στη Λαμία - Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι της - ΦΩΤΟ

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία ηλικιωμένη γυναίκα όταν διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι της στην Ανθήλη Λαμίας. Σύμφωνα με το lamiareport....

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία ηλικιωμένη γυναίκα όταν διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι της στην Ανθήλη Λαμίας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, λίγο μετά τις 10 το βράδυ του Σαββάτου οι διαρρήκτες αφού ξήλωσαν τα κάγκελα που ήταν τοποθετημένα στο παράθυρο του μπάνιου εισέβαλαν στο σπίτι. Η ηλικιωμένη γυναίκα εκείνη την ώρα έβλεπε τηλεόραση στο σαλόνι και άκουσε τον θόρυβο ωστόσο θεώρησε πως ήταν ο σύζυγός της που επέστρεψε από το καφενείο.

Όταν η ηλικιωμένη η οποία πάσχει από πρόβλημα στην καρδιά ήρθε αντιμέτωπη με έναν από τους διαρρήκτες έχασε τις αισθήσεις της. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι διαρρήκτες στη θέα της λιπόθυμης γυναίκας τράπηκαν σε φυγή πηδώντας από το μπαλκόνι.

Η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας όπου και νοσηλεύεται. Σημειώνεται ότι είναι η τρίτη φορά που διαρρήκτες εισβάλουν στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση