GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάνουν μήνυση στη διακοσμήτρια του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ - Δείτε γιατί

Η διακοσμήτρια, που επέλεξε η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι να διακοσμήσει το σπίτι τους στο Frogmore, θα βρεθεί στις δικαστικές ...

Η διακοσμήτρια, που επέλεξε η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι να διακοσμήσει το σπίτι τους στο Frogmore, θα βρεθεί στις δικαστικές αίθουσες, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε πρώην πελάτισσα της.

Η πρώην πελάτισσα της υποστηρίζει ότι η Vicky Charles, εγκατέλειψε το δικό του σπίτι, ώστε να μπορέσει να ανακαινίσει το σπίτι της δούκισσας και του δούκα του Σάσεξ.

Η ενάγουσα ζητεί 239.000 δολάρια και όπως αναφέρει η Charles απέτυχε να ολοκληρώσει την ανακαίνιση στα δύο σπίτια της στο Μανχάταν και το Ανατολικό Χάμπτον, ενώ στη συνέχεια αρνήθηκε να την αποζημιώσει.

"Η κ. Charles, άρχισε να απομακρύνεται από το έργο, για να δουλέψει για περισσότερο διάσημους πελάτες όπως είναι η δούκισσα και ο δούκας του Σάσεξ. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ προσέλαβαν την κ. Charles για να ανακαινίσουν το Frogmore Cottage ενώ περίμεναν τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού στα μέσα του 2019" αναφέρει μεταξύ άλλων η μήνυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση