GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ξεσπάθωσε" εναντίον της Καγιά πρώην παίκτρια του "GNTM"

"Ξεσπάθωσε" εναντίον της Βίκυς Καγιά η πρώην παίκτρια του "GNTM" Ιωάννα Δεσύλλα, η οποία είχε χαρακτηριστεί ως &q...

"Ξεσπάθωσε" εναντίον της Βίκυς Καγιά η πρώην παίκτρια του "GNTM" Ιωάννα Δεσύλλα, η οποία είχε χαρακτηριστεί ως "Kill Bill" της πασαρέλας.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Ιωάννα Δεσύλλα, αρχικά ανέβασε βίντεο στο οποίο μιμείται αστεία τη φωνή της Βίκυς Καγιά, κάνοντας μια γκριμάτσα ξινίλας. Σε δεύτερο βίντεο σχολίασε τα... γαλλικά που χρησιμοποίησε η παρουσιάστρια στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Η πρώην παίκτρια έλεγε στο βίντεο: "είχε εμπλουτίσει το λεξιλόγιο στα αγγλικά, τώρα ξεκίνησε και τα γαλλικά", ενώ πάνω στο story ανέφερε: "Ναι, έχει πολλές γνώσεις".

Το τρίτο story της ήταν όμως και το... φαρμακερό: αναδημοσίευσε μια ανάρτηση από τον λογαριασμό της σταρ του Instagram Soula Glamorous, η οποία είχε κόψει καρέ από πλάνο της Καγιά κι έγραφε: "Κέρινο ομοίωμα η Βικάρα από το botox". Η Δεσύλλα στην αναδημοσίευσή της τόνισε ότι η Soula είναι "πολύ φίλη της" για να δείξει ότι συμφωνεί.

Υπενθυμίζεται ότι το μοντέλο έφυγε πέρυσι πολύ νωρίς από το ριάλιτι και σε συνέντευξή του είχε εκφράσει παράπονα. Μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί και στη Βίκυ Καγιά λέγοντας ότι "η Καγιά με χαρακτήρισε άφωνη και άψυχο μοντέλο. Μάλλον το ήθος δεν εκτιμάται".

Με πληροφορίες από εφημερίδα Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση