GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι αποκάλυψε η Στέλλα Μιζεράκη για την πρόταση γάμου από τον Πάνο Ζάρλα - ΒΙΝΤΕΟ

Η πρώην παίκτρια του Power of Love Στέλλα Μιζεράκη αναφέρθηκε στο μοιραίο βράδυ που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα ο Πάνος Ζάρ...

Η πρώην παίκτρια του Power of Love Στέλλα Μιζεράκη αναφέρθηκε στο μοιραίο βράδυ που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα ο Πάνος Ζάρλας και στην πρόταση γάμου που λέγεται ότι είχε δεχτεί από τον αδικοχαμένο 28χρονο.

Πριν από μερικές ημέρες η Αμαλία Θερμογιάννη την οποία ο Πάνος Ζάρλας αποκαλούσε δεύτερη μητέρα, καθώς όσο η μητέρα του βρισκόταν στη Λέσβο εκείνη στην Αθήνα τον φρόντιζε και τον αγαπούσε σαν γιο της, αποκάλυψε πως ο αδικοχαμένος νικητής του Power of Love είχε κάνει πρόταση γάμου στη Στέλλα Μιζεράκη.

“Εφόσον ο Πάνος δεν είναι στη ζωή πλέον δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε εάν έγινε τελικά η πρόταση γάμου ή εάν δεν έγινε”, είπε η Στέλλα Μιζεράκη μιλώντας στο Open και πρόσθεσε:

“Πιστεύω ότι η κ. Αμαλία δεν είχε κακή πρόθεση. Πιστεύω της βγήκε εντελώς αυθόρμητα. Θυμήθηκα κάποια πράγματα που δεν μου είναι καθόλου ευχάριστα. Είχα και εγώ την ευκαιρία να μιλήσω για εκείνη τη βραδιά. Ήταν επιλογή μου να μην αναφερθώ σε λεπτομέρειες για το τι συνέβη εκείνη τη βραδιά. Κάποια πράγματα είναι πολύ προσωπικά. Εφόσον ο Πάνος δεν είναι στη ζωή δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε αν έγινε πρόταση γάμου και αν δέχτηκα… Θέλω να προστατεύσω τη μνήμη του και τα προσωπικά μας”.

Δείτε το βίντεο από το Open:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση