GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λέκκας: Δεν αποκλείεται σεισμός ίδιου μεγέθους στην Αλβανία - ΒΙΝΤΕΟ

Την εκτίμηση ότι «δεν αποκλείεται να γίνει ένας σεισμός ίδιου μεγέθους» εξέφρασε στον ΑΝΤ1 ο καθηγητής ΓεωλογίαςΕυθύμιος Λέκκας. Ο κ....

Την εκτίμηση ότι «δεν αποκλείεται να γίνει ένας σεισμός ίδιου μεγέθους» εξέφρασε στον ΑΝΤ1 ο καθηγητής ΓεωλογίαςΕυθύμιος Λέκκας.

Ο κ. Λέκκας τόνισε ότι «η δόνηση στην Αλβανία δεν θα μπορούσε να επηρεάσει τον ελληνικό χώρο. Παρά το γεγονός ότι η Αλβανία και η Ελλάδα αποτελούν συνέχεια ενός γεωδυναμικού συστήματος, τα ρήγματα που υπάρχουν στο Δυρράχιο και τα Τίρανα, δεν συνεχίζονται στον ελληνικό χώρο. Κόβονται στα σύνορα της Βόνιτσας, μία μεγάλη τομή ουσιαστικά δεν επιτρέπει στα ρήγματα της Αλβανίας να μεταδώσουν την δραστηριότητά τους σε ρήγματα που είναι στον ελληνικό χώρο».

Επίσης, υπογράμμισε ότι, «είμαστε στη μετασεισμική ακολουθία όμως δεν αποκλείεται να γίνει ένας σεισμός ίδιου μεγέθους. Τα κτίρια είναι επιβαρυμένα και θα υποστούν μεγάλες ζημιές».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση