GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΙ ΟΜΩΣ, ο Γιάννης δεν βοήθησε καθόλου την Εθνική ομάδα...

Χρήστος Μυτιλινιός   Ρε παιδιά αλήθεια βαρέθηκα να σωπαίνω μπροστά στις μλκιες που ακούω τις τελευταίες μέρες. Όχι, δεν αφέθηκε αβοήθητ...

Χρήστος Μυτιλινιός 
Ρε παιδιά αλήθεια βαρέθηκα να σωπαίνω μπροστά στις μλκιες που ακούω τις τελευταίες μέρες.
Όχι, δεν αφέθηκε αβοήθητος ο Γιάννης. Ο Γιάννης δεν βοήθησε καθόλου την εθνική. Ήταν ένα ξένο σώμα showman το οποίο πουλάει μεν πολύ στο NBA αλλά από ουσία 0. Όλη αυτή η επιβολή του Γιάννη ως του μοναδικού παίχτη στην εθνική, ενός παίχτη που δεν έχει καν σταθερή θέση στο παρκέ, οδήγησε την εθνική εκεί που την οδήγησε. Ξαφνικά ξεχάσαμε τους Καλαθη, Σλούκα, Παπανικολάου, Πρίντεζη, Παπαπέτρου, Παπαγιάννη, Μάντζαρη, και ο μόνος Έλληνας παίχτης ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο αδελφός του, έκανε πολύ καλύτερη δουλειά από τον Γιάννη σε αυτό το παγκόσμιο. Είναι άλλο πράγμα το ευρωπαϊκό μπάσκετ, με το οποίο μπορείς να κατακτήσεις τα πάντα, κι άλλο το σόου του NBA. Χωρίς προφανώς υποτιμήσεις, αλλά είναι διαφορετικά πράγματα.
Ο Γιάννης δεν ενσωματώθηκε ποτέ και σε κανένα σύστημα. Έμπαινε σε θέσεις, 2,3,4,5 και έκανε και τον playmaker στον 1 και όποτε έπαιρνε την μπάλα, με το ζόρι έπρεπε να φτάσει στη μπασκέτα να καρφώσει. Δεν υπήρχε άλλο παιγνίδι, δεν υπήρχαν άλλοι παίχτες στο μυαλό του.
Δεν θέλω να μειώσω το Γιάννη, αντιθέτως είναι πράγματι ένας εξαιρετικός showman για το Αμερικανικό μπάσκετ. Απλώς εξερράγην γιατί δεν μπορούμε να τα φορτώνουμε όλα στο Σκουρτόπουλο και τους άλλους παίχτες και να αφήνουμε την «Ιερή Αγελάδα», το Γιάννη, στο απυρόβλητο. Κάποιος επιτέλους να πει τα πράγματα με το όνομά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση