GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εύκολη και γρήγορη πληρωμή φόρου εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ και δόσεων προς την εφορία στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει πριν τη λήξη της προθεσμίας πληρωμής δόσεων εφορίας, ΕΝΦΙΑ και ρυθμίσεων οφειλών. Χωρίς ατέλειωτες ουρές...

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει πριν τη λήξη της προθεσμίας πληρωμής δόσεων εφορίας, ΕΝΦΙΑ και ρυθμίσεων οφειλών. Χωρίς ατέλειωτες ουρές και αναμονή μπορεί πλέον κάποιος να πληρώνει καθημερινά τις δόσεις βεβαιωμένων οφειλών και ρυθμίσεων, σε περισσότερα από 2.500 καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη καθημερινά μέχρι αργά το βράδυ, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα.

Πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ, όπου έχετε τη δυνατότητα να πληρώνετε τις δόσεις, καθώς κι άλλους λογαριασμούς. Συγκεκριμένα:

· Σταθερής-κινητής τηλεφωνίας και Internet (Cosmote, Vodafone, Wind, Cyta, Forthnet-Nova)

· Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ, ΗΡΩΝ, Protergia, Elpedison, Watt & Volt)

· Φυσικού αερίου (ΖeniΘ, Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας)

· Ύδρευσης (ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ και δεκάδες ΔΕΥΑ σε όλη τη χώρα)

· Ασφάλειες

· Τέλη κυκλοφορίας

· Συνδρομητική τηλεόραση (NOVA, Cosmote TV)

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω της tora Wallet, θυγατρικής εταιρείας του ομίλου ΟΠΑΠ. Η tora Wallet έχει αδειοδοτηθεί ως Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος από την Τράπεζα της Ελλάδος και προσφέρει, μεταξύ άλλων, υπηρεσίες πληρωμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση