GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

“Ναι” από το ΚΙΝΑΛ στην προανακριτική για τον Παπαγγελόπουλο

Την απόφαση του Κινήματος Αλλαγής να υπερψηφίσει την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής για τον ...

Την απόφαση του Κινήματος Αλλαγής να υπερψηφίσει την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ξεκαθάρισαν ο εκπρόσωπος του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης, και ο νέος υπεύθυνος επικοινωνίας, Κυριάκος Κυριάκος, στην πρώτη συμμετοχή του τελευταίου στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών στη Χαριλάου Τρικούπη.

«Θέλουμε να πέσει άπλετο φως για να αναδειχθούν οι ευθύνες όσο ψηλά και να υπάρχουν για όλους», υπογράμμισαν και πρόσθεσαν ότι «οι πολιτικές ευθύνες του κ. Τσίπρα είναι προφανείς, όμως, ποινικές ευθύνες που διερευνά η Προανακριτική Επιτροπή δεν έχουν προκύψει».

Τα στελέχη του επικοινωνιακού επιτελείου του Κινήματος Αλλαγής επισήμαναν ότι η Φώφη Γεννηματά με τη χθεσινή της δήλωση για την εικόνα αλληλοκατηγοριών εντός της Δικαιοσύνης εξέφρασε την αγωνία των πολιτών και την ανασφάλειά τους στη λειτουργία της.

Σχετικά με την πρόταση του Κινήματος Αλλαγής για τη δυνατότητα ψήφου των αποδήμων, ο κ. Χρηστίδης και ο κ. Κυριάκος, απαντώντας σε διευκρινιστικές ερωτήσεις, δήλωσαν ότι το ΚΙΝΑΛ είναι ανοιχτό σε διάλογο για τις απαιτούμενες συγκλίσεις και συναινέσεις με τα άλλα κόμματα, δεδομένου ότι χρειάζονται 200 ψήφοι για να ισχύσουν οι νέες ρυθμίσεις.

Σχολιάζοντας την χθεσινή συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ταγίπ Ερντογάν, την χαρακτήρισαν ως θετική και τυπική, γνωρίζοντας, όπως ειπώθηκε, «την επιθετικότητα του Τούρκου προέδρου».

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, ο κ. Κυριάκος εξέφρασε ορισμένες πρώτες αισιόδοξες σκέψεις για την επανεκκίνηση της επικοινωνιακής στρατηγικής του Κινήματος Αλλαγής. «Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια να προχωρήσουμε όχι μόνο στην καθημερινότητα, αλλά με σταθερά στρατηγικά βήματα, δείχνοντας τα αντανακλαστικά μας και απευθυνόμενοι σε νεώτερα και πιο ειδικά κοινωνικά στρώματα».

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ θα συνεδριάσει το απόγευμα της Παρασκευής και το Σάββατο, στο ξενοδοχείο Κάραβελ, όπου αναμένεται να συζητηθούν οι πολιτικές εξελίξεις και η πολιτική στρατηγική του κόμματος, καθώς και το χρονοδιάγραμμα για την πολιτική προγραμματική Συνδιάσκεψη στο τέλος Νοεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση