GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μήνυμα της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι μέσω... Δαλάι Λάμα

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι μοιράστηκαν ένα απόσπασμα από τον Δαλάι Λάμα με τους ακολούθους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωση...

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι μοιράστηκαν ένα απόσπασμα από τον Δαλάι Λάμα με τους ακολούθους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

"Πιστεύω ότι σε κάθε επίπεδο της κοινωνίας -οικογενειακό, φυλετικό, εθνικό και διεθνές- το κλειδί για έναν πιο ευτυχισμένο και πιο επιτυχημένο κόσμο είναι η ανάπτυξη της συμπόνιας", αναφέρει το απόσπασμα.

Το απόσπασμα αναρτήθηκε στη σελίδα που διαθέτει το πριγκιπικό ζευγάρι στο Instagram, συνοδευόμενο από την λεζάντα: "η αναφορά για την επόμενη εβδομάδα", καθώς το ζευγάρι και ο νεογέννητος γιος τους Άρτσι προετοιμάζονται για την περιοδεία τους στη Νότια Αφρική την ερχόμενη εβδομάδα.

Το ζεύγος λέγεται ότι ήθελε ο θρησκευτικός ηγέτης να μιλήσει στο γάμο τους τον Μάιο του 2018. Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail, ο αρχιεπίσκοπος του Κάντερμπερι Τζάστιν Ουέλμπι -ο οποίος τους πάντρεψε- δεν επέτρεψε στον ηγέτη του βουδισμού να μιλήσει, επειδή δεν είναι χριστιανός.

Το ζευγάρι επέλεξε τελικά τον Αμερικανό επίσκοπο Μίχαελ Κίρι να στείλει μήνυμα στους διάσημους προσκεκλημένους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση