GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανατροπή στην υπόθεση αυτοκτονίας της αδελφής πασίγνωστου σταρ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκάρει το πόρισμα για την υπόθεση αυτοκτονίας της 18χρονης Φελίσιτι Τόμλινσον, αδερφής του σταρ των One Direction, Λούις Τόμλινσον. ...

Σοκάρει το πόρισμα για την υπόθεση αυτοκτονίας της 18χρονης Φελίσιτι Τόμλινσον, αδερφής του σταρ των One Direction, Λούις Τόμλινσον. Όπως αναφέρεται στο επίσημο έγγραφο, η 18χρονη πέθανε κατά λάθος από υπερβολική δόση κοκαΐνης, αγχολυτικών και παυσίπονων.

Η κοπέλα βρέθηκε αναίσθητη και άψυχη στο διαμέρισμά της στο Δυτικό Λονδίνο τον Μάρτιο βυθίζοντας στο πένθος και τη θλίψη φίλους και συγγενείς. Άλλωστε, για την οικογένειά της ήταν το δεύτερο μοιραίο χτύπημα μετά τον θάνατο της μητέρας του τραγουδιστή, από λευχαιμία το 2016.

Η ιατροδικαστής Σίρλεϊ Ράντκλιφ ανέφερε: "Ήταν ένα θανατηφόρο μίγμα , παυσίπονο με Xanax και κοκαΐνη. Δεν βρέθηκε οποιαδήποτε ένδειξη ότι ήταν εσκεμμένη πράξη να θέσει τέλος στη ζωή της".

Μόλις πληροφορήθηκε ότι η Φελίσιτι στράφηκε στα ναρκωτικά ως διέξοδο μετά τον τραγικό χαμό της μητέρας της τρία χρόνια πριν, η ιατροδικαστής το θεώρησε "ατύχημα".

Νεκρή τη βρήκε η συμμαθήτρια και φίλη της Ζαϊνάμπ Μομάχεντ η οποία είπε ότι είχαν αγοράσει μαζί κοκαΐνη το προηγούμενο βράδυ. Η κοπέλα τη βρήκε με λευκά χείλη και κάλεσε έναν φίλο που της είπε να απευθυνθεί στην Άμεση Δράση. Η φίλη της Φελίσιτι επιβεβαίωσε ότι δεν είχε γνώση αν εκείνη είχε πάρει επιπλέον ναρκωτικά μέσα στη νύχτα. Η νεκροψία/νεκροτομή δεν διέγνωσε φυσική αιτία θανάτου ενώ οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι στο αίμα της είχε τοξικά επίπεδα παυσίπονου αλλά και κοκαΐνης και αγχολυτικού.

Μετά τον θάνατο της μητέρας της έκανε χρήση ναρκωτικών ενώ συχνά έπαιρνε μίγμα φαρμάκων και ναρκωτικών. Επίσης, είχε πάρει κι άλλες φορές υπερβολικές δόσεις και είχε εισαχθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης στο δυτικό Λονδίνο.

Τον Σεπτέμβριο πριν από τον θάνατό της, που είχε πάρει υπερβολική δόση μεταφέρθηκε στην εντατική νοσοκομείου και μεταφέρθηκε μετά σε ψυχιατρικό ίδρυμα και στη συνέχεια με αεροπλάνο μεταφέρθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου για κέντρο αποθεραπείας όπου νοσηλεύτηκε για δυόμισι μήνες. Μόλις επέστρεψε στην Αγγλία γύρω στα Χριστούγεννα, ήρθε και πάλι σε επαφή με άτομα που έκαναν χρήση ναρκωτικών και έτσι ξανακύλησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση