GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστηριώδης θάνατος μοντέλου - Το πτώμα της βρέθηκε παρατημένο σε ασανσέρ - ΦΩΤΟ

Μέσα σε ασανσέρ ενός οικοδομικού συγκροτήματος στην Μπανγκόκ βρέθηκε παρατημένο το πτώμα ενός μοντέλου με τον θάνατό της να καλύπτει ...

Μέσα σε ασανσέρ ενός οικοδομικού συγκροτήματος στην Μπανγκόκ βρέθηκε παρατημένο το πτώμα ενός μοντέλου με τον θάνατό της να καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου. Η 25χρονη Θιτίμ Μπελ Νοραφανπιφάτ βρέθηκε νεκρή στο λόμπι του κτιρίου αλλά η αστυνομία θεωρεί ότι είναι πολύ νωρίς για να κατονομάσει υπόπτους.

Το ανατριχιαστικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που διέρρευσε απεικονίζει έναν άνδρα να σέρνει το πτώμα της νεαρής γυναίκας μέσα στον ανελκυστήρα, να το εγκαταλείπει και να φεύγει. Ο επικεφαλής των ερευνών ανακοίνωσε ότι αναμένουν τη νεκροψία. Το πτώμα του μοντέλου δεν φέρει εμφανή τραύματα, ενώ ακόμη δεν υπάρχουν ύποπτοι.

Ένας άνδρας που ανακρίθηκε από την αστυνομία ισχυρίστηκε ότι πήρε το μοντέλο σπίτι του καθώς ήταν πολύ μεθυσμένο για να του πει τη διεύθυνσή της έπειτα από μία εκδήλωση στην οποία συνεργάστηκαν.

Είπε στην αστυνομία ότι η κοπέλα λιποθύμησε προτού μάθει πού μένει και την άφησε να κοιμηθεί στο κρεβάτι του. Κάλεσε έναν από τους φίλους της να έρθει να την πάρει. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι πήγε την κοπέλα στο λόμπι όσο ήταν αναίσθητη αλλά τόνισε ότι δεν έκανε κάποιο λάθος.

Επίσης, σε αναρτήσεις του στα social media αρνήθηκε ότι τη χτύπησε ή τη νάρκωσε. Η Θιτίμ είχε περισσότερους από 73.000 ακολούθους στο Instagram που έσπευσαν να εκφράσουν το σοκ τους απο τον αιφνίδιο χαμό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση