GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με ολλανδικό «αέρα» για το «διπλό» στη Φινλανδία η Εθνική

Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται στο Τάμπερε, όπου απόψε στις 21:45 ρίχνεται στη «μάχη» των προκριματικών του Euro 2020, αντιμετωπίζοντας τ...

Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται στο Τάμπερε, όπου απόψε στις 21:45 ρίχνεται στη «μάχη» των προκριματικών του Euro 2020, αντιμετωπίζοντας τη Φινλανδία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην τελική φάση, στο πρώτο παιχνίδι του Τζον Φαν Σιπ στον πάγκο.

Ο Ολλανδός προπονητής είναι ο αντικαταστάτης του Άγγελου Αναστασιάδη στην εθνική ομάδα και ο άνθρωπος που καλείται να την στείλει στην τελική φάση, αν και κάτι τέτοιο συνιστά υπέρβαση.

Η γαλανόλευκη θέλει να ανατρέψει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές των προκριματικών της διοργάνωσης και ειδικότερα από τις δύο συνεχόμενες ήττες από Ιταλία και Αρμενία.

Το παιχνίδι με τη Φινλανδία είναι πολύ δύσκολο, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τα τελευταία ματς των δύο ομάδων, αλλά η Εθνική οφείλει να παρουσιαστεί έτοιμη.

Όσον αφορά τις σκέψεις για την ενδεκάδα της Ελλάδας, τέρμα θα είναι ο Βλαχοδήμος, Παπασταθόπουλος και Μανωλάς οι κεντρικοί αμυντικοί, αριστερά ο Τσιμίκας, ενώ δεξιά ένας εκ των Τοροσίδη ή Μπακάκη.

Στον χώρο του κέντρου θα αγωνιστούν οι Ζέκα και Σάμαρης, ενώ παίζεται ο τρίτος μεταξύ Πέλκα και Μπουχαλάκη. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Κουλούρης και στα «φτερά» οι Μασούρας και Κολοβός.

Η πιθανή ενδεκάδα της Φινλανδίας: Χραντέσι, Ουρόνεν, Αρατζούρι, Τοΐβιο, Ραϊτάλα, Σπαρβ, Καμαρά, Καριαλάινεν, Λαπαλάινεν, Λουντ, Πούκι.

Διαιτητής θα είναι ο Ισπανός Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα με βοηθούς τους Ραούλ Καμπανιέρο Μαρτίνεθ και Ινίγο Πριέτο Λόπεθ Ντε Σεραΐν. Τέταρτος θα είναι ο Ρικάρντο ντε Μπούργος Μπενγκοετσέα.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση