GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτόπτης μάρτυρας των πυροβολισμών κοντά στο Κάραβελ: Νόμιζα ότι είχα παραισθήσεις - Τέξας έχουμε γίνει…

«Ήταν περίπου 19.30 όταν βρισκόμουν κοντά στο Κάραβελ με το αυτοκίνητό μου προκειμένου να πάω στο μαγαζί μου στη Καισαριανή, ξαφνικά ...

«Ήταν περίπου 19.30 όταν βρισκόμουν κοντά στο Κάραβελ με το αυτοκίνητό μου προκειμένου να πάω στο μαγαζί μου στη Καισαριανή, ξαφνικά βλέπω έναν τύπο με ένα άσπρο καπέλο να βγαίνει από ένα μαύρο I.X. κρατώντας στα χέρια του μια μονόκαννη καραμπίνα, στέκεται ατάραχος απέναντι από ένα πούλμαν που ήταν σταματημένο εκείνη την ώρα και άρχισε να πυροβολεί». ανέφερε στο zografounews.gr αυτόπτης μάρτυρας των πυροβολισμών πριν από λίγη ώρα μπροστά από το ξενοδοχείο.

«Δεν μπορούσα να δω αν είχε κόσμο μέσα εκείνη την ώρα το πούλμαν», συμπλήρωσε.

«Πρέπει να έγινε φασαρία με τον οδηγό απ' ότι κατάλαβα, άφησε δύο τρύπες στο πούλμαν από τις σφαίρες και έφυγε», συμπλήρωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Ειλικρινά νόμιζα ότι ονειρευόμουν ή ότι είχα παραισθήσεις. Τέξας έχουμε γίνει… Τι να πω! Δεν σταμάτησα καθόλου φυσικά γιατί φοβήθηκα», κατέληξε ο 28χρονος μάρτυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση