GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη φυλακή πρωταγωνίστρια από τη σειρά «Νοικοκυρές σε απόγνωση» - Δείτε γιατί

Σε δύο εβδομάδες φυλάκιση καταδικάστηκε η πασίγνωστη ηθοποιός Φελίσιτι Χόφμαν, η οποία τελικά παραδέχθηκε την ενοχή της για δωροδοκία...

Σε δύο εβδομάδες φυλάκιση καταδικάστηκε η πασίγνωστη ηθοποιός Φελίσιτι Χόφμαν, η οποία τελικά παραδέχθηκε την ενοχή της για δωροδοκία 15.000 δολαρίων, προκειμένου η κόρη της να πάει σε ελιτίστικο κολέγιο. Οι δικηγόροι της έχουν βάλει τα μεγάλα μέσα ώστε η σταρ των "Νοικοκυρών σε απόγνωση" να εκτίσει την ποινή της σε γυναικείο σωφρονιστικό ίδρυμα ελάχιστης ασφαλείας, που οι ντόπιοι το αποκαλούν "Ομοσπονδιακό Κλαμπ".

Σύμφωνα με το αίτημα των δικηγόρων της, η Χόφμαν αναμένεται να μεταφερθεί στο Ομοσπονδιακό Σωφρονιστικό Ίδρυμα στο Ντούμπλιν της Καλιφόρνια, το οποίο είναι το πιο κοντινό στην κατοικία της στο Λος Άντζελες, όπως υποστήριξε ο δικηγόρος της Μάρτιν Μέρφι.

Αυτή η φυλακή είναι ένα από τα τέσσερα σωφρονιστικά καταστήματα στις ΗΠΑ όπου κρατούνται αποκλειστικά και μόνο γυναίκες. Οι κανόνες είναι πιο ελαστικοί σ' αυτό το ίδρυμα, σ' αυτούς θα υπόκειται και η ηθοποιός τις δύο εβδομάδες κράτησής της και περιλαμβάνεται το έγκαιρο στρώσιμο του κρεβατιού της πριν από την πρωινή επιθεώρηση στις 6.30.

Οι κρατούμενες πηγαίνουν για ύπνο πριν από τις 10 το βράδυ. Η Χόφμαν θα ακολουθεί το επισκεπτήριο των φυλακών κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 8.00-14.00, αν και οι κρατούμενες δεν επιτρέπεται να δέχονται δώρα. Μπορούν να δεχθούν μόνο έως 35 δολάρια από τους επισκέπτες τα οποία θα καταναλώσουν στους αυτόματους πωλητές. Σύμφωνα με το Forbes, το Ντούμπλιν θεωρείται μία από τις πιο ήσυχες φυλακές. Οι ντόπιοι το αποκαλούν "Σατό Ντουμπλίν" καθώς πιο πολύ μοιάζει με πολυτελές θέρετρο παρά με φυλακή, όπως λένε.

Οι κρατούμενες μπορούν να δαπανήσουν έως 320 δολάρια στο επιμελητήριο για να αγοράσουν γλυκά, μπισκότα, παγωτό, στιγμιαίο καφέ, είδη υγιεινής, ακόμη και ευχετήριες κάρτες. Παρακολουθούν τηλεόραση στο λόμπι έως τις 20.45 και υπάρχουν εξαιρέσεις σε εθνικές εορτές, σε έκτακτη επικαιρότητα αλλά και για σπουδαία αθλητικά γεγονότα. Επίσης, στα λόμπι παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια και χαρτιά.

Οι κρατούμενες μπορούν να λάβουν και επαγγελματική εκπαίδευση για τηλεφωνήτριες ή στην εξυπηρέτηση πελατών και στις πωλήσεις. Διδάσκονται τεχνικές και τρόπους αποδοχής και διαχείρισης κλήσεων αλλά και δακτυλογράφηση. Επίσης, διδάσκονται αγγλικά, ισπανικά, κομπιούτερ αλλά δέχονται και προγράμματα εκμάθησης για παράδειγμα υδραυλικές εγκαταστάσεις, εξωραϊσμό και κατασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση