GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τούρκος υπουργός Ενέργειας: Θα συνεχίσουμε τις γεωτρήσεις στην ανατολική Μεσόγειο

Συνεχίζουν να προκαλούν οι Τούρκοι στην Ανατολική Μεσόγειο, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του υπουργού Ενέργειας της χώρας, Φατίχ Ν...

Συνεχίζουν να προκαλούν οι Τούρκοι στην Ανατολική Μεσόγειο, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του υπουργού Ενέργειας της χώρας, Φατίχ Ντονμέζ.

Το κορυφαίο στέλεχος της τουρκικής κυβέρνησης μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο NTV και υποστήριξε ότι θα συνεχιστούν οι γεωτρήσεις στην ανατολική Μεσόγειο, ενώ ενώ αναφέρθηκε και στη δραστηριότητα των πλοίων – γεωτρύπανων που επιχείρησαν στην κυπριακή ΑΟΖ.

«Θα συνεχίσουμε τις επιχειρήσεις στη δική μας υφαλοκρηπίδα και στις περιοχές που έχει αδειοδοτήσει η “Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου”», δήλωσε ο Ντονμέζ αναφερθείς στο Ψευδοκράτος.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο NTV, ο Ντονμέζ είπε ότι το τουρκικό πλοίο-γεωτρύπανο «Γιαβούζ» έχει ολοκληρώσει τις γεωτρήσεις στην Καρπασία και προετοιμάζεται για την επόμενη επιχείρησή του στη Μερσίνα.

Όσο για τον Πορθητή (Φατίχ) «συνεχίζει την επιχείρησή του στο σημείο που έχουμε αποκαλέσει Μόρφου».

Ο Τούρκος υπουργός επιτέθηκε, μάλιστα, στην κυπριακή κυβέρνηση λέγοντας ότι «συνεχίζει να συμπεριφέρεται ως μοναδικός ιδιοκτήτης του νησιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση