GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

“Πνίγηκε” στη λάσπη η Αγία Ευφημία στην Κεφαλονιά - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία που πλήττει από το πρωί της Τρίτης την Κεφαλονιά. Η Αγία Ευφημία και οι γύρω περιοχές ...

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία που πλήττει από το πρωί της Τρίτης την Κεφαλονιά.

Η Αγία Ευφημία και οι γύρω περιοχές της Πυλάρου, “πνίγηκαν” στη λάσπη εξαιτίας της νεροποντής που είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο ξηροπόταμος. Σύμφωνα με το inkefalonia.gr, η κατάσταση τόσο στην παραλία όσο και σε άλλα σημεία του χωριού είναι δύσκολη.

Το vlahatasamis.blogspot.com, αναφέρει ότι πλημμύρισαν δρόμοι, καταστήματα και σπίτια, ενώ από νωρίς το πρωί, συνεργεία του Δήμου Σάμης, της Αντιπεριφέρειας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Εθελοντικής Ομάδας Πυλάρου καθώς και άντρες από το Α.Τ. Σάμης, "έδιναν μάχη", με τα νερά και τα φερτά υλικά, που είχαν κατακλείσει, Αγία Ευφημία και Δρακοπουλάτα.

Η κυκλοφορία στον δρόμο των Βασιλοπουλάτων έχει διακοπεί, εξαιτίας των νερών και των φερτών υλικών.

Νωρίτερα, δραματική έκκληση έκανε ο πρόεδρος της Κοινότητας της Αγίας Ευφημίας, Παναγής Ζαφειράτος, μιλώντας στο Kefaloniapress.gr. “Η Αγία Ευφημία πνίγεται από τη λάσπη, είμαστε μόνοι μας δυο ώρες τώρα, μόνο με την Εθελοντική Ομάδα. Λίγο πριν έφθασε ένα μηχάνημα της περιφέρειας. Καλούμε Αντιπεριφερειάρχη, Πολιτική Προστασία να έρθουν αμέσως στο χωριό, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Τόνοι λάσπη στο χωριό μας… Ζητάμε βοήθεια...”, ανέφερε.

Πηγή: inkefalonia.gr, kefaloniapress.gr, vlahatasamis.blogspot.com

ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: vlahatasamis.blogspot.com, kefaloniapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση