GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ειρήνη Καζαριάν για το δημοσίευμα με το ροζ βίντεο: Ήταν το πρώτο χτύπημα της δημοσιότητας

Η νικήτρια του περσινού GNTM Ειρήνη Καζαριάν αναφέρθηκε στον σάλο που είχε δημιουργηθεί με αφορμή το δημοσίευμα για το “ροζ” βίντεο. ...

Η νικήτρια του περσινού GNTM Ειρήνη Καζαριάν αναφέρθηκε στον σάλο που είχε δημιουργηθεί με αφορμή το δημοσίευμα για το “ροζ” βίντεο.

“Αυτό ήταν το πρώτο ‘χτύπημα’ της δημοσιότητας, η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ σκληρό, γιατί δεν είχα ζήσει έτσι, ήξερα ότι δεν ήμουν εγώ, εννοείται ότι δεν ήμουν εγώ, οπότε δεν το πήρα πολύ στα σοβαρά, έβαλα τους δικηγόρους μου να ασχοληθούν πάνω σε αυτό και απλά να το αφήσω να ξεχαστεί”, είπε η Ειρήνη Καζαριάν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν και πρόσθεσε:

“Δεν με νοιάζει τι λένε για μένα, έτσι είμαι εγώ, γενικά, έτσι έχω μεγαλώσει, οπότε δεν με απασχολούσε. Εφόσον δεν ήμουν εγώ, τελείωσε, το ξέχασα. Δεν μου έκανε καλό, όταν λένε κάτι κακό για σένα, θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Δεν ψάχνω την αναγνωρισιμότητα, όποιος με ξέρει, με ξέρει και θα με θυμάται”.

Στο ερώτημα πώς το αντιμετώπισαν οι γονείς της απάντησε: “Ήταν περισσότερο θυμωμένοι από μένα. Η μητέρα και ο πατέρας μου ήταν φουλ τσατισμένοι”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση