GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάει για το "μπαμ" με Κρέσπο ο Άρης

Το «κόλπο γκρόσο» με τον Ερνάν Κρέσπο επιχειρεί να κάνει ο Άρης, με τους κίτρινους να βρίσκονται σε επαφές με τον Αργεντινό τεχνικό! ...

Το «κόλπο γκρόσο» με τον Ερνάν Κρέσπο επιχειρεί να κάνει ο Άρης, με τους κίτρινους να βρίσκονται σε επαφές με τον Αργεντινό τεχνικό!

Το όνομα του 44χρονου είχε πέσει και παλιότερα στο τραπέζι, αλλά πλέον οι δύο πλευρές έχουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας, με τον Άγγελο Χαριστέα να έχει τοποθετήσει την περίπτωση αυτή ψηλά στη λίστα του.

Ο Αργεντινός παλαίμαχος παίκτης με σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα σε Πάρμα, Λάτσιο, Ίντερ, Τσέλσι και Μίλαν πήρε πρόσφατα «διαζύγιο» με τη Μπάνφιλντ και εμφανίζεται θετικός στην προοπτική της επιστροφής του στην Ευρώπη.

O Kρέσπο, που ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2012, ανέλαβε τρία χρόνια αργότερα την ιταλική Μόντενα (αγωνίζονταν τότε στη Serie B), στον πάγκο της οποίας έκατσε μία χρονιά. Επόμενος σταθμός της προπονητικής του καριέρας ήταν η ομάδα του Μπουένος Άιρες.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία δύσκολη υπόθεση, η οποία όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή κερδίζει πολλούς πόντους, με τον Κρέσπο να είναι η πρώτη επιλογή των ανθρώπων του Άρη που φιλοδοξούν να αποσπάσουν την θετική του απάντηση, προκειμένου αυτός να ταξιδέψει άμεσα για τη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση