GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι δηλώσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου μετά την ήττα από την Βραζιλία

Απογοητευμένος από την έκβαση του αγώνα με την Βραζιλία εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος τόνισε μεταξύ ά...

Απογοητευμένος από την έκβαση του αγώνα με την Βραζιλία εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως άλλα είχαν σχεδιαστεί για την τελευταία επίθεση και άλλα έγιναν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός:

Οι επιστροφές δεν ήταν τόσο σημαντικές. Το θέμα ήταν η αντιμετώπιση των ψηλών, αλλά και σε κάποια πικ εν ρολ δεν είχαμε καλή συνεργασία και καλή επικοινωνία. Ο Βαρεζάο μας έκανε ζημιά. Ακόμα και στην τελευταία επίθεση άλλο είχαμε σχεδιάσει και άλλο έγινε. Κοιτάμε την επόμενη μέρα.

Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Και εμείς θέλαμε να περάσουμε από σήμερα στην επόμενη φάση, όπως έκανε η Βραζιλία. Θα ετοιμαστούμε για να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι.

Δεν κατέδειξε αδυναμίες το σημερινό παιχνίδι. Κάποια πράγματα λειτούργησαν καλύτερα, κάποια όχι. Αν βάζαμε κάποια καλάθια θα έφευγε η φόρτιση των παικτών και αυτό το πληρώσαμε».

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση