GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη καταζητούμενος με δύο ευρωπαϊκά εντάλματα - Βρέθηκε με όπλο, χειροβομβίδα και ναρκωτικά

Συνελήφθη 43χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για παράνομη κατοχή όπλου, πολεμικού υλικού, ναρκωτικών ουσιών και πλαστογραφία πιστοποιη...

Συνελήφθη 43χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για παράνομη κατοχή όπλου, πολεμικού υλικού, ναρκωτικών ουσιών και πλαστογραφία πιστοποιητικών, το μεσημέρι της Τετάρτης, στη Σαντορίνη, από αστυνομικούς του ΑΤ Θήρας με τη συνδρομή Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου της ΕΛΑΣ, σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο Ευρωπαϊκά Εντάλματα σύλληψης από τις πολωνικές αρχές. Σύμφωνα με αυτά έχει καταδικαστεί σε πολυετείς ποινές φυλάκισης για εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας (οικονομικές απάτες, κλοπές και διαρρήξεις οικιών).

Στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου και έρευνας που έγινε παρουσία δικαστικού λειτουργού σε κατάλυμα διαμονής του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με γεμιστήρα και χειροποίητο σιγαστήρα, πυροκροτητής χειροβομβίδας, χειροβομβίδα αμυντικού τύπου, οκτώ φυσίγγια πυροβόλου όπλου, κοκαΐνη βάρους 7,9 γραμμαρίων, πλαστό δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης, καθώς και πέντε αποθηκευτικά μέσα ψηφιακών δεδομένων (σκληροί δίσκοι).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση