GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Κίνηση παρέμβασης και τρομοκράτησης της Δικαιοσύνης η προανακριτική για Παπαγγελόπουλο

Του Φοίβου Κλαυδιανού Ως κίνηση παρέμβασης και τρομοκράτησης της δικαιοσύνης αλλά και αποπροσανατολισμού από τη διερεύνηση της ουσίας...

Του Φοίβου Κλαυδιανού

Ως κίνηση παρέμβασης και τρομοκράτησης της δικαιοσύνης αλλά και αποπροσανατολισμού από τη διερεύνηση της ουσίας του σκανδάλου Novartis, που είναι οι υπερτιμολογήσεις, χαρακτηρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ την απόφαση της ΝΔ να προχωρήσει σε επιτροπή προκαταρκτικής διερεύνησης για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές αυτή ήταν η εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα κατά τη συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας την Πέμπτη το μεσημέρι.

Επιπλέον στην ΠΓ έγινε ενημέρωση από τους αρμόδιους τομεάρχες για διάφορα ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, όπως ο νέος αναπτυξιακός νόμος, το Ελληνικό και η ΔΕΗ.

Παράλληλα, συζητήθηκαν πρακτικά ζητήματα για την κοινωνική διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ και τη διοργάνωση του συνεδρίου στις αρχές του 2020, μεταξύ των οποίων η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφής μελών αλλά και η "παράλληλη" διεξαγωγή της Κεντρικής Επιτροπής και του φεστιβάλ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου.

Την Παρασκευή και Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας θα παραβρεθεί σε πολιτικό φεστιβάλ στην Ιταλία (Αρτικολο Ουνο), όπου σύμφωνα με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αποχώρηση του Ματέο Ρέντσι από το Δημοκρατικό Κόμμα, δημιουργείται θετική δυναμική συνεργασίας του με την ιταλική Αριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση