GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γνωστός επιχειρηματίας έπεσε θύμα κλοπής στο κέντρο της Αθήνας - Πώς περιγράφει ο ίδιος το περιστατικό - ΦΩΤΟ

Θύμα κλοπής έπεσε ο Γιώργος Κορρές, της ομώνυμης εταιρείας φυτικών καλλυντικών μαζί με δύο συνεργάτες του από την Ασία. Το περιστατικ...

Θύμα κλοπής έπεσε ο Γιώργος Κορρές, της ομώνυμης εταιρείας φυτικών καλλυντικών μαζί με δύο συνεργάτες του από την Ασία. Το περιστατικό συνέβη στις 8 το βράδυ της Πέμπτης, όπως υποστηρίζει ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook, στην πλατεία Συντάγματος, η οποία ήταν γεμάτη κόσμο.

Όπως γράφει ο επιχειρηματίας ενώ περπατούσαν, οι δύο συνεργάτες του συνειδητοποιούν ότι κάποιοι τους λέρωσε με υγρό μέϊκαπ στα σακάκια τους. Στη γωνία της Φιλελλήνων προσπαθούν με υγρά μαντηλάκια να καθαρίσουν τα σακάκια τους, όταν ο Γιώργος Κορρές αντιλαμβάνεται πως «δύο νεαροί μιλούν στον δεύτερο και ένας τρίτος αρπάζει την τσάντα του που μόλις είχε ακουμπήσει κάτω, για να σκουπίσει τα ρούχα του... Σε 3 δευτερόλεπτα έχουν εξαφανιστεί όλοι και είναι πλέον φανερό το τι και γιατί».

«Κοιταζόμαστε σαν ηλίθιοι, απολύτως παραδομένοι στην αφέλειά μας και στην αδυναμία μας να καταλάβουμε ότι υπήρξαμε "στόχοι" για τουλάχιστον 5 λεπτά», γράφει ο ίδιος.

Η ανάρτηση στο Facebook:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση