GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολοφονία ναυτικού στην Καλλιθέα: Τι κατέθεσαν οι δικαστικοί επιμελητές που βρήκαν το πτώμα στον καταψύκτη

Η υπόθεση της φρικτής δολοφονίας του 63χρονου ναυτικού, Βασίλη Κοκκίνη, αναβιώνει στη δικαστική αίθουσα. Σήμερα, ξεκίνησε η δίκη σε δ...

Η υπόθεση της φρικτής δολοφονίας του 63χρονου ναυτικού, Βασίλη Κοκκίνη, αναβιώνει στη δικαστική αίθουσα.

Σήμερα, ξεκίνησε η δίκη σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο και στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται η 52χρονη πρώην σύζυγος του ναυτικού, υπήκοος Βουλγαρίας, και μία 29χρονη συμπατριώτισσά της, η οποία φέρεται να τη βοήθησε να βρει δύο «εκτελεστές» από τη Ρουμανία.

Υπενθυμίζεται πως το έγκλημα έγινε τον Ιανουάριο του 2015 στο σπίτι όπου διέμενε η 52χρονη με τον ανήλικο γιο της στην Καλλιθέα, ωστόσο, το πτώμα βρέθηκε τυχαία τον Ιανουάριο του 2016, μέσα στον καταψύκτη του διαμερίσματος. Το πτώμα του άτυχου άνδρα βρήκαν οι δικαστικοί επιμελητές, που μπήκαν στο διαμέρισμα προκειμένου να κάνουν την εξωστική διαδικασία. Πρωτόδικα, η πρώην σύζυγος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, ενώ η φίλη της σε κάθειρξη 18 ετών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η βασική κατηγορούμενη επικοινώνησε με τον ναυτικό καλώντας τον στο σπίτι που είχε νοικιάσει στην Καλλιθέα, επικαλούμενη ασθένεια του γιου τους. Όταν ο Βασίλης Κοκκίνης μπήκε στο διαμέρισμα, δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι, με τους δράστες να τον ακινητοποιούν, αφού προηγουμένως τον είχαν αναγκάσει να πιει ποτό, στο οποίο είχαν ρίξει υπνωτικό.

Στο δικαστήριο, μεταξύ άλλων, κατέθεσαν σήμερα οι δύο δικαστικοί επιμελητές που βρήκαν μέσα στον καταψύκτη το πτώμα του ναυτικού, όταν πήγαν μαζί με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος να εκτελέσουν απόφαση έξωσης σε βάρος της 52χρονης. Όπως ανέφεραν, αν και το σπίτι «μύριζε κλεισούρα», ο καταψύκτης ήταν σε λειτουργία και γι' αυτό το πτώμα δεν ήταν σε αποσύνθεση. Η δίκη συνεχίζεται.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση