GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντέρμπι κορυφής στο Μουντομπάσκετ με Ισπανία και Σερβία

Ξεκινάει σήμερα ο πρώτος γύρος της 2ης αγωνιστικής στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με το τοπίο όσον αφορά στις ομάδες του ...

Ξεκινάει σήμερα ο πρώτος γύρος της 2ης αγωνιστικής στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με το τοπίο όσον αφορά στις ομάδες του 9ου και 10ου ομίλου, που θα συνεχίσουν στην οκτάδα της διοργάνωσης, να είναι ξεκάθαρο.

Από τον 9ο όμιλο, οι αήττητες Πολωνία και Αργεντινή έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στη νοκ άουτ φάση των προημιτελικών, «αποχαιρετώντας» τη β' φάση με ένα δυνατό μεταξύ τους ντέρμπι, ο ηττημένος του οποίου θα υποστεί την πρώτη του, αλλά ανώδυνη απώλεια στα παρκέ της Κίνας.

Νωρίτερα Βενεζουέλα και Ρωσία, που έχουν αποκλειστεί από την οκτάδα, θα παλέψουν για την κατάληψη της τρίτης θέσης του ομίλου.

Στον 10ο όμιλο, τα βλέμματα συγκεντρώνει η τιτανομαχία ανάμεσα στην Ισπανία και την Σερβία, ενώ νωρίτερα η Ιταλία αντιμετωπίζει το Πουέρτο Ρίκο.

Το πρόγραμμα:

Φάση των «16»

11:00 Βενεζουέλα-Ρωσία

11:30 Πουέρτο Ρίκο-Ιταλία

15:00 Πολωνία-Αργεντινή

15:30 Ισπανία-Σερβία

Θέσεις 17-32

11:00 Ακτή Ελεφαντοστού-Κορέα

11:00 Τυνησία-Ανγκόλα

15:00 Κίνα-Νιγηρία

15:00 Ιράν-Φιλιππίνες

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση