GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ έκλεισε το μπαρ στο Μπάκιγχαμ

Εντολή να κλείσει το μπαρ του παλατιού στο Μπάκιγχαμ έδωσε η βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς το προσωπικό εκεί τα... έτσουζε. Η αποκάλυψη έ...

Εντολή να κλείσει το μπαρ του παλατιού στο Μπάκιγχαμ έδωσε η βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς το προσωπικό εκεί τα... έτσουζε. Η αποκάλυψη έρχεται από το ντοκιμαντέρ "Secret of the Royal Palaces" που θα μεταδοθεί σύντομα.

Ο Ντικ Άρμπιτερ, πρώην υπεύθυνος Τύπου της βασίλισσας, φέρεται ότι δηλώνει στο ντοκιμαντέρ πως στο παλάτι υπήρχε ένα μπαρ, αλλά τελικά έκλεισε γιατί το προσωπικό εκεί έφευγε πολύ συχνά σε κατάσταση μέθης. Το ντοκιμαντέρ προχωράει και σε άλλες αποκαλύψεις, όπως ότι η αγαπημένη τράπεζα των βασιλικών, η Coutts εγκατέστησε στο παλάτι ATM.

Η δημοσιογραφική ομάδα που δούλεψε για το ντοκιμαντέρ θεωρείται πολύ ενημερωμένη, ενώ έχει καταφέρει να μιλήσουν καλοί γνώστες της ζωής στην αυλή όπως ο πρώην μπάτλερ του Καρόλου και της Καμίλα, Γκραντ Χάρολντ. Υπάρχει δε και ανέκδοτο υλικό, όπως βίντεο που δείχνει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να δέχεται επίπληξη από τη βασίλισσα, επειδή σκύβει να μιλήσει στον μεγαλύτερο γιο του.

Όπως αναφέρει η Espresso, με 775 δωμάτια, μεταξύ των οποίων 52 υπνοδωμάτια και 78 λουτρά, το τεράστιο παλάτι συντηρείται από 188 μέλη του βασιλικού νοικοκυριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση