GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επτά συλλήψεις για ζάρια στο Ηράκλειο

Στη σύλληψη επτά ατόμων, οι οποίοι κατηγορούνται για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια, προχώρησαν οι αστυνομικές α...

Στη σύλληψη επτά ατόμων, οι οποίοι κατηγορούνται για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για 5 Έλληνες ηλικίας από 37 έως 70 ετών και δύο αλλοδαπούς ηλικίας 46 και 53 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα 63χρονης η οποία απουσίαζε.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 70χρονος ημεδαπός ως υπεύθυνος του καταστήματος, είχε επιτρέψει σε έξι (6) άτομα και συμμετείχε στη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου των πεσών (ζάρια), οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • το χρηματικό ποσό των 1.330 ευρώ ως προερχόμενο από την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου και
  • 1 ζεύγος κύβοι-ζάρια.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση