GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον Αντώνη Λιβάνη - ΦΩΤΟ

Το τελευταίο «αντίο» είπαν συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και πολίτες στον Αντώνη Λιβάνη, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 94 ετών. Η ...

Το τελευταίο «αντίο» είπαν συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και πολίτες στον Αντώνη Λιβάνη, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 94 ετών.
Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στην Μητρόπολη Αθηνών.
Η ταφή του Αντώνη Λιβάνη θα γίνει στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.
Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας και η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.
Επιθυμία της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας Αντώνη Λιβάνη.
Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ο δήμος παραχώρησε τάφο τιμής ένεκεν στο Α' Νεκροταφείο για την ταφή του Αντώνη Λιβάνη. «Ο εκλιπών επί πολλές δεκαετίες διαδραμάτισε σημαίνοντα ρόλο στα δημόσια πράγματα της χώρας, ίδρυσε έναν από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους, ενώ έφηβος ακόμη καταδικάστηκε σε θάνατο από τους Γερμανούς κατακτητές» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου.











Πηγή: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση