GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί αποφασίστηκε να συνεχίσει ο Δώνης στον Παναθηναϊκό

Το κλίμα στις τάξεις του Παναθηναϊκού ήταν αρκετά «βαρύ» μετά την ήττα (4-0) από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Λίγο μετά το τέλος του ματς...

Το κλίμα στις τάξεις του Παναθηναϊκού ήταν αρκετά «βαρύ» μετά την ήττα (4-0) από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Λίγο μετά το τέλος του ματς, ο Γιώργος Δώνης γνωστοποίησε ότι όλα τα ενδεχόμενα «παίζουν» για εκείνον, ακόμη και το σενάριο της παραίτησης. Ωστόσο, καμία απόφαση δεν θα «κλείδωνε» πριν από το ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Νίκο Νταμπίζα.

Ο Δώνης είχε στο μυαλό του την παραίτηση, βλέποντας ότι η εικόνα της ομάδας ήταν κάκιστη και αδυνατώντας να εξηγήσει το πως έφτασαν τα πράγματα σε αυτό το σημείο. Όμως, η συνάντηση του Νταμπίζα με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας το μεσημέρι στο Κορωπί έδειξε ότι τα δεδομένα μπορούσαν να αλλάξουν.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ανέλαβαν τις ευθύνες τους για την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας, ενώ λίγες ώρες αργότερα στη σύσκεψη του Αλαφούζου με τον Νταμπίζα, ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ τόνισε ότι η καλύτερη δυνατή λύση θα ήταν η παραμονή του Δώνη, ο οποίος μαζί με τον Νταμπίζα θα πρέπει να βρει τον τρόπο να αλλάξει την εικόνα του τριφυλλιού.

Κάπως έτσι, ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να πορεύεται με το «τρένο», αλλά το αν θα γίνει άμεσα μια νέα αρχή ή τα αποτελέσματα θα οδηγήσουν στο τέλος αυτή τη συνεργασία θα κριθεί από την εικόνα της ομάδας και το ντέρμπι της Κυριακής (22/9, 20:30) με τον Ολυμπιακό θα είναι το πρώτο κρας τεστ.

Σε περίπτωση, πάντως, που απομακρυνθεί τελικά ο Έλληνας τεχνικός, δεν είναι μικρό το ποσό της αποζημίωσής του, αφού θα πρέπει να λάβει ένα ποσό που φτάνει ακόμη και σε επταψήφιο νούμερο.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση