GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκαλύψεις από την Κρίστεν Στιούαρτ - Πώς η σεξουαλικότητά της τής κόστισε ρόλους - ΦΩΤΟ

Οι σεξουαλικές της επιλογές της κόστισαν σε κινηματογραφικούς ρόλους, όπως αποκάλυψε η Κρίστεν Στιούαρτ σε συνέντευξή της στη βρετανική έ...

Οι σεξουαλικές της επιλογές της κόστισαν σε κινηματογραφικούς ρόλους, όπως αποκάλυψε η Κρίστεν Στιούαρτ σε συνέντευξή της στη βρετανική έκδοση του Harper's Bazaar. Η ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε ότι άνθρωποι της κινηματογραφικής βιομηχανίας τη συμβούλεψαν να μην κυκλοφορεί δημόσια κρατώντας τη φίλη της από το χέρι εάν θέλει ποτέ να πρωταγωνιστήσει σε ταινία της Marvel.
Όπως ομολόγησε η σταρ και πρώην σύντροφος του Ρόμπερτ Πάτινσον, της είπαν πως η «ρευστή» σεξουαλικότητά της θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση.

«Μου είπαν ακριβώς: "Αν θέλετε, κάνετε στον εαυτό σας μια χάρη, και μην βγαίνετε έξω κρατώντας το χέρι της φίλης σας, για να μπορέσετε να παίξετε σε ταινία της Marvel"», δήλωσε.
Η Στιούαρτ, η οποία έχει δεσμό με τη σεναριογράφο Ντίλαν Μέγιερ, ενώ για δύο χρόνια είχε σχέση με το μοντέλο Στέλα Μαξγουέλ από την οποία χώρισε τον Οκτώβριο του 2018, δήλωσε ότι αρνήθηκε να ακολουθήσει αυτήν την «παλιομοδίτικη νοοτροπία». Ενώ δεν κατονόμασε το άτομο που της έδωσε τη συμβουλή, είπε: «Δεν θέλω να συνεργαστώ με ανθρώπους σαν αυτόν».

Αντί να υποκύψει στην πίεση, η σταρ του Χόλιγουντ είπε ότι συνέχισε να είναι η ίδια και το να απολαμβάνει τη ζωή είναι πιο σημαντικό από το να την «προστατεύει». Η Στιούαρτ εξήγησε: «Αυτό ήταν πάνω από την προστασία τής ζωής μου, γιατί προστατεύοντάς τη, την κατέστρεψα».

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ, Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση