GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ - Αγοράκι πνίγηκε στην μπανιέρα ενώ οι γονείς του είχαν πάει για ψώνια

Ένα ζευγάρι από την Μινεσότα των ΗΠΑ κατηγορούνται για τον θάνατο του μόλις 21 μηνών γιου τους, ο οποίος πνίγηκε στην μπανιέρα ενώ ο ...

Ένα ζευγάρι από την Μινεσότα των ΗΠΑ κατηγορούνται για τον θάνατο του μόλις 21 μηνών γιου τους, ο οποίος πνίγηκε στην μπανιέρα ενώ ο 54χρονος και η 25χρονη είχαν βγει για ψώνια, τα οποία διήρκεσαν περίπου δύο ώρες.

Το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας όπως αναφέρουν οι Αρχές, δείχνουν την Sabina Pierre Louis και τον Eddy Pierre Louis στο κατάστημα Bloomington αλλά και στο Walmart, της περιοχής, ενώ είχαν αφήσει τα τρία παιδιά τους μόνα στο σπίτι.

Το ζευγάρι είπε στην αστυνομία ότι τα παιδιά είχαν πέσει για ύπνο όταν έφυγαν για ψώνια. Υπέθεσαν, όπως τόνισαν, ότι τα παιδιά δεν θα ξυπνούσαν μέχρι να γυρίσουν. Όταν οι γονείς επέστρεψαν βρήκαν την 9χρονη κόρη τους να κοιμάται, αλλά η 4χρονη κόρη βρισκόταν στο μπάνιο, ενώ ο 21 μηνών Asher ήταν μέσα στην μπανιέρα και επέπλεε. Ο πατέρας είπε στους αστυνομικούς ότι προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στο παιδί αλλά έβγαινε νερό από το στόμα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση