GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλαφάτης: Ματαιοπονούν όσοι επιδιώκουν διχασμό της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης για το μετρό

"Ματαιοπονούν όσοι επιδιώκουν το διχασμό της τοπικής κοινωνίας. Όλοι άλλωστε συμφωνούμε ότι θέλουμε και τα αρχαία, θέλουμε και τ...

"Ματαιοπονούν όσοι επιδιώκουν το διχασμό της τοπικής κοινωνίας. Όλοι άλλωστε συμφωνούμε ότι θέλουμε και τα αρχαία, θέλουμε και το Μετρό, το ταχύτερο δυνατό. Και η κοινή αυτή βούληση δεν μπορεί παρά να ενώνει. Βυζαντινές νοοτροπίες δεν χωρούν", αναφέρει ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., Σταύρος Καλαφάτης, σε ανάρτησή του στο Facebook.

Για την πορεία του έργου και ιδιαίτερα για τον Σταθμό Βενιζέλου, "η απόφαση της νέας κυβέρνησης υπαγορεύτηκε από την ανάγκη να έχουμε, το συντομότερο δυνατό, με το χαμηλότερο κόστος, τόσο τα αρχαία, όσο και την πλήρη λειτουργία του Μετρό", σημειώνει.

Τις τελευταίες ημέρες, συνεχίζει, αναπτύσσεται μια προσπάθεια διχασμού στην πόλη "με πρωτεργάτες δύο πρώην –τον πρώην πρωθυπουργό και τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης", προσθέτοντας ότι "με την απόφαση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για απόσπαση και επανατοποθέτηση των αρχαιολογικών ευρημάτων, το Μετρό μπορεί να λειτουργήσει ενιαίο και στο σύνολό του τον Απρίλιο του 2023".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση