GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχονται βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα - Πού θα "χτυπήσει" η κακοκαιρία

Σημαντική μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα, ιδιαίτερα στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα. Βροχές και καταιγίδ...

Σημαντική μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα, ιδιαίτερα στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.

Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν έως και τις βραδινές ώρες στο Βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη Θεσσαλία, στη Μακεδονία καθώς και σε περιοχές της Κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση, ιδιαίτερα στα βόρεια.

Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά κυρίως στη Μακεδονία και στα βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας, όπου είναι πιθανό να συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις. Στις περιοχές που θα επηρεαστούν από έντονα φαινόμενα συμπεριλαμβάνεται ο νομός και η πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το βράδυ προς Παρασκευή βροχές και καταιγίδες, πιθανόν τοπικά ισχυρές, θα εκδηλωθούν στο Βορειοδυτικό Αιγαίο, σε παράκτια τμήματα της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και της Χαλκιδικής, και κατά τόπους στη Βόρεια Ελλάδα. Στις περιοχές που θα επηρεαστούν πιθανότατα θα συμπεριλαμβάνονται τα νησιά των Σποράδων.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν και κατά τη διάρκεια της Παρασκευής, επηρεάζοντας σημαντικά τη Δυτική, Κεντρική και Νότια Ελλάδα.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση