GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Μάικλ Όουεν για το πρόβλημα υγείας του γιου του - ΦΩΤΟ

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Βρετανού ποδοσφαιριστή Μάικλ Όοουεν, ο οποίος μιλά για πρώτη φορά για τη σπάνια νόσο από την οποία πάσχ...

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Βρετανού ποδοσφαιριστή Μάικλ Όοουεν, ο οποίος μιλά για πρώτη φορά για τη σπάνια νόσο από την οποία πάσχει ο 13χρονος γιος του και από την οποία ο έφηβος θα χάσει σταδιακά την όρασή του.

Ο 13χρονος Τζέιμς διαγνώστηκε με τη σπάνια νόσο πριν από αρκετά χρόνια. Σύμφωνα με τη διάγνωση η όρασή του θα φθίνει σταδιακά ώσπου θα μείνει τυφλός. Ο Όουεν παραδέχθηκε ότι δεν θέλησε να μιλήσει ανοικτά για το γεγονός αυτό δημοσίως προκειμένου να μην επικεντρωθούν τα Μέσα στο πρόβλημά του. Πλέον αποκλείει κάθε πιθανότητα ο γιος του να γίνει ποτέ επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

"Ποτέ δεν θα γίνει ποδοσφαιριστής, Έχει μία πάθηση στο μάτι. Δεν έχω μιλήσει ποτέ γι' αυτό. Δεν ήθελα να γίνει πρωτοσέλιδο. Κλινικά είναι τυφλός, πάσχει από τη νόσο Στάργκαρντ, που είναι εκφυλισμός του αμφιβληστροειδούς... Δεν μπορεί να δει την μπάλα μέχρι να βρεθεί σε απόσταση 5 γιάρδες μακριά του. Όσο κι αν θέλει κάθε πατέρας τον γιο του να παίζει, είναι σχεδόν ανακουφιστικό για εμένα. Όλοι ρωτούν "θα γίνει ποδοσφαιριστής;" και μετά κάθομαι στη μια πλευρά του γηπέδου και ακούω να λένε "δεν είναι τόσο καλός σαν τον πατέρα του"" εξομολογείται ο βετεράνος ποδοσφαιριστής στους Times του Λονδίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση