GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έγκριση κονδυλίων για την καταβολή του ΚΕΑ και του επιδόματος στέγασης Σεπτεμβρίου

Κονδύλια για την καταβολή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) και του επιδόματος στέγασης για τον Σεπτέμβριο ενέκρινε ο υπου...

Κονδύλια για την καταβολή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) και του επιδόματος στέγασης για τον Σεπτέμβριο ενέκρινε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης, με αποφάσεις που υπέγραψε. Το σύνολο των κονδυλίων ανέρχεται σε περίπου 92 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά:

- Εγκρίθηκε δαπάνη, ύψους 56.870.062,16 ευρώ, σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, οικονομικού έτους 2019, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) σχετικά με την κάλυψη της δαπάνης για την καταβολή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) τον Σεπτέμβριο του 2019. Αυτό προβλέπει απόφαση του υπουργού Εργασίας, η οποία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια».

- Με ξεχωριστή υπουργική απόφαση, εγκρίθηκε δαπάνη, ύψους 35.100.000,00 ευρώ, σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, οικονομικού έτους 2019, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο ΟΠΕΚΑ για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής της πληρωμής του επιδόματος στέγασης τον Σεπτέμβριο του 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση