GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επίσκεψη της Μαρέβα Μητσοτάκη σε γυναικείο αγροτικό συνεταιρισμό - Φόρεσε ποδιά και άνοιξε φύλλο - ΦΩΤΟ

Επίσκεψη στον Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντώνιου στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε η σύζυγος του Πρωθ...

Επίσκεψη στον Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντώνιου στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε η σύζυγος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η κ. Μαρέβα Μητσοτάκη δεν δίστασε να φορέσει ποδιά και να ανοίξει φύλλο.

“Από το 1999 ο Γυναικείος Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντωνίου και το έργο της πρεσβυτέρας που Δέσποινας Ιωαννίδου συνέβαλαν στην τοπική ανάπτυξη του χωριού και στην δημιουργία σημείου αναφοράς για την πρότυπη λειτουργία για τον γυναικείο συνεταιριστικό κλάδο. Παράδειγμα προς μίμηση! Τους ευχαριστώ θερμά που με δέχτηκαν”, έγραψε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση