GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες αποκαλύψεις για τη σχέση της Μέγκαν Μαρκλ με τον πατέρα της

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέες αποκαλύψεις για τη σχέση της Δούκισσας του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ με τον πατέρα της. Η Μέγκαν Μάρκ...

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέες αποκαλύψεις για τη σχέση της Δούκισσας του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ με τον πατέρα της.

Η Μέγκαν Μάρκλ αποφάσισε να κόψει κάθε σχέση με τον πατέρα της Τόμας Μαρκλ κάτι που συνεπάγεται ότι δεν πρόκειται να γνωρίσει ποτέ τον εγγονό του, Άρτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Δούκισσα του Σάσεξ πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση για να “προστατέψει την ίδια, τον σύζυγό της και τον γιο τους”.

Ο Τόμας Μαρκλ σε συνέντευξη του δήλωσε ότι πίστευε πως η μητρότητα θα ευαισθητοποιούσε την κόρη του και ότι θα την έκανε να αλλάξει την απόφαση της να τον αποκόψει από τη ζωή της.

“Είναι μία εξαιρετικά δυσάρεστη απόφαση. Είναι μία απόφαση που η Μέγκαν Μαρκλ πήρε πριν από καιρό και τώρα φαίνονται και οι συνέπειες της. Είναι οδυνηρό και για την ίδια αλλά έπρεπε να προστατεύσει τον εαυτό της, τον σύζυγό της και τον γιο τους”, δήλωσε μία πηγή μιλώντας στη The Sun.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση