GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έσπασε ρεκόρ ο Μητσοτάκης - Ποιο ήταν το προηγούμενο - ΒΙΝΤΕΟ

Το προσωπικό του ρεκόρ στις ερωτήσεις που έχει δεχθεί από δημοσιογράφους στη ΔΕΘ κατάφερε να σπάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στο πλαίσι...

Το προσωπικό του ρεκόρ στις ερωτήσεις που έχει δεχθεί από δημοσιογράφους στη ΔΕΘ κατάφερε να σπάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο κ. Μητσοτάκης και η οποία διήρκησε σχεδόν 2,5 ώρες, ο Πρωθυπουργός απάντησε σε 52 ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Μάλιστα, ο Πρωθυπουργός λίγο πριν το τέλος της διαδικασίας, ρώτησε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο:«κ. Πέτσα, ήθελα να ξέρω αν θα βάλετε κάποιο όριο στις ερωτήσεις;».

Από την πλευρά του ο Στέλιος Πέτσας που είχε το ρόλο του συντονιστή στη διαδικασία, απάντησε: «Κύριε πρόεδρε θέλω να ξεπεράσω το ρεκόρ σας που ήταν οι 44 ερωτήσεις. Πάμε να περάσουμε τις 50. Αν θέλετε ολοκληρώνουμε σε δέκα λεπτά…».

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε ξανά τον λόγο και ρώτησε σε τι αριθμό ερωτήσεων βρισκόμαστε, με τον Στέλιο Πέτσα να του λέει χαμογελώντας «Είμαστε στις 49». Τότε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης του είπε να γίνουν τρεις ακόμα και να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση