GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "πόθεν έσχες" του Κώστα Καραμανλή

Δόθηκαν στη δημοσιότητα σήμερα από τη Βουλή οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών προσώπων. Τα καθαρά εισοδήματα του πρώην Π...

Δόθηκαν στη δημοσιότητα σήμερα από τη Βουλή οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών προσώπων.
Τα καθαρά εισοδήματα του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από μισθωτές υπηρεσίες ανέρχονται στα 35.397,48 ευρώ, ενώ τα εισοδήματά του από ακίνητα φτάνουν τα 60.000 ευρώ το έτος 2018 (για τη χρήση του 2017). Έχει επίσης εισοδήματα από μερίσματα, τόκους και δικαιώματα ύψους 19.778,44 ευρώ.
Η σύζυγός του Νατάσα Παζαΐτη έχει εισοδήματα από επιχειρηματική δραστηριότητα 38.011 ευρώ, από δωρεές 14.000 ευρώ και από μερίσματα τόκους και δικαιώματα 16.208,37 ευρώ.
Ο Κώστας Καραμανλής έχει μετοχές σε ομόλογα και αμοιβαία κεφάλαια σε 16 τραπεζικά ιδρύματα αλλά και καταθέσεις σε ελληνικές τράπεζες.
Η σύζυγός του εμφανίζει να έχει καταθέσεις σε λίρες 78.700 στην HSBC.
Μαζί με τη Νατάσα Παζαΐτη διαθέτουν 13 ακίνητα, ένα κατάστημα στη Μύκονο, τρία αγροτεμάχια και ένα οικόπεδο στην Πρώτη Σερρών.
Διαθέτουν τρία αυτοκίνητα και τέσσερις λέμβους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση