GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα σενάρια για την αγαπημένη σειρά “Οι Απαράδεκτοι” που θα συζητηθούν

Η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του Mega, “Οι Απαράδεκτοι”, θα αναβιώσει, θεατρικά. Την είδηση μετέφερε σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στ...

Η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του Mega, “Οι Απαράδεκτοι”, θα αναβιώσει, θεατρικά. Την είδηση μετέφερε σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στην εκπομπή “Happy Day”, αναφέροντας ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες της η Δήμητρα Παπαδοπούλου έχει αναλάβει να γράψει ένα θεατρικό έργο, η ιδέα του οποίου θα βασίζεται στους “Απαράδεκτους”.

Σύμφωνα με όσα είπε, στη θεατρική παράσταση θα πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Μπέζος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ενώ η Τίνα Μεσσαροπούλου μετέφερε τις δικές της πληροφορίες ότι: “Και ο Παύλος Χαϊκάλης θα είναι μαζί και θα υποδυθεί τον Βλάσση Μπονάτσο”.

“Αναβιώνουν οι Απαράδεκτοι, θεατρικά. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έχει αναλάβει να γράψει ένα θεατρικό έργο που θα έχει και μουσική και χορό και τραγούδι. Θα πρωταγωνιστήσουν και ο Γιάννης Μπέζος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, δεν ξέρω αν θα είναι κι άλλοι από το παλιό καστ, όπως η Ρένια Λουιζίδου. Γενικώς, όμως, θα είναι ένα κόνσεπτ που θα βασίζεται στους "Απαράδεκτους". Η ίδια η Δήμητρα Παπαδοπούλου δεν επιβεβαιώνει προς το παρόν το γεγονός. Είναι προληπτική; Δεν έχει βάλει υπογραφές; Δεν έχει κλείσει τα χρήματά της; Δεν θέλει να τα λέει στους δημοσιογράφους; Δεν ξέρω”, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση