GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης: Ως υπουργός είμαι και για τον πλούσιο και για τον φτωχό- Τι είπε για το ΕΣΠΑ

Ως υπουργός είμαι και για τον πλούσιο και για τον φτωχό, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 'Αδωνις Γεωργιάδης, απαντώντ...

Ως υπουργός είμαι και για τον πλούσιο και για τον φτωχό, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 'Αδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας σε ερώτηση για την παρέμβαση που έκανε προκειμένου να ανασταλεί πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας.

"Ο υπουργός είναι καλό να παρεμβαίνει για να "ξεκολλάει" μια επένδυση, αλλά είναι κακό να παρεμβαίνει για τον φτωχό; Ως υπουργός είμαι και για τον πλούσιο και για τον φτωχό. Σε όποιον δεν αρέσει οι υπουργοί να είναι μόνο για τους πλούσιους, να βγει και να το πει. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι για όλους τους Έλληνες», είπε ο κ. Γεωργιάδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Παραπολιτικά", ο υπουργός Ανάπτυξης δεσμεύτηκε ότι δεν θα χαθούν κονδύλια από το ΕΣΠΑ

«Πρόθεσή μας είναι να μετατρέψουμε την Ελλάδα στην πιο επιχειρηματικά φιλική χώρα της Ευρώπης», είπε, προσθέτοντας ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να πιάσει προοδευτικά η χώρα ρυθμό ανάπτυξης 4% μέχρι το τέλος της τετραετίας. «Ο στόχος μου είναι φέτος να κλείσουμε πάνω από το 2% και του χρόνου να πλησιάσουμε και να ξεπεράσουμε το 3%. Και προχωράμε», ανέφερε.

«Δυστυχώς, με τον Τσίπρα χάσαμε τα καλά τα χρόνια. Η Ελλάδα είχε μηδενική σχεδόν ανάπτυξη, όταν οι άλλοι έτρεχαν με 3% και 4%», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση