GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρέμβαση Γεωργιάδη στον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας πυροπαθούς οικογένειας από τον Μαραθώνα -ΦΩΤΟ

Με παρέμβαση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη σταμάτησε ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός που επρόκειτο να γίνει για το σπίτι μίας ...

Με παρέμβαση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη σταμάτησε ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός που επρόκειτο να γίνει για το σπίτι μίας πυροπαθούς οικογένειας στο Μαραθώνα.

Σύμφωνα με ανάρτηση του στο twitter, ο κ. Γεωργιάδης επισημαίνει ότι κατόπιν δικής του παρέμβασης στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός σταμάτησε.

Όπως τονίζει ο κ. Γεωργιάδης, «δεν θα αφήσουμε μία τραγωδία να καταστρέψει μια οικογένεια. Ευχαριστώ την Ένωση για την άμεση ανταπόκριση της και φυσικά την Τράπεζα που ανέστειλε»

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι είναι η κύρια κατοικία μιας οικογένειας που καταστράφηκε οικονομικά, εξαιτίας φωτιάς που εκδηλώθηκε στον Μαραθώνα και η οποία κατέστρεψε την επιχείρηση της οικογένειας από την οποία έβγαζαν το εισόδημά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση