GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επική ατάκα του Πόποβιτς στον Τζόρτζεβιτς που θα συζητηθεί

Οι Αμερικανοί αντιμετώπισαν την Εθνική Σερβίας στον πρώτο αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-8, λίγες ώρες μετά τον σοκαριστικό αποκλει...

Οι Αμερικανοί αντιμετώπισαν την Εθνική Σερβίας στον πρώτο αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-8, λίγες ώρες μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό τους από την Γαλλία στα προημιτελικά.

Το θεωρητικά ζευγάρι-φαβορί για τον τελικό ανάμεσα σε ΗΠΑ και Σερβία υποβιβάστηκε έτσι στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις έξω από την τετράδα, με τον Πόποβιτς, πάντως, να μην ξεχνά την ατάκα του Τζόρτζεβιτς πριν το τουρνουά για τον Θεό που θα χρειαστούν οι Αμερικανοί να έχουν μαζί τους.

Ο πολύπειρος κόουτς επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά πως έχει απόλυτη αίσθηση του χιούμορ.

«Μου είπε με ευγένεια: "Είχες δίκιο Είμαστε ένα γκρουπ από… χαμένους. Ξεκινήσαμε έτοιμοι για να κατακτήσουμε κάτι και τώρα κοίτα πού παίζουμε". Και είχε δίκιο. Υπάρχει μία φιλική και έντιμη σχέση μεταξύ μας» ανέφερε σχετικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας στις δηλώσεις του μετά το σημερινό ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση