GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λήξη συναγερμού στο Κίεβο - Συνελήφθη ο ένοπλος που απειλούσε να ανατινάξει γέφυρα - ΦΩΤΟ

Έληξε ο συναγερμός που σήμανε νωρίτερα στο Κίεβο, όταν ένοπλος άνοιξε πυρ και απειλούσε να ανατινάξει μίας στρατηγικής σημασίας γέφυρ...

Έληξε ο συναγερμός που σήμανε νωρίτερα στο Κίεβο, όταν ένοπλος άνοιξε πυρ και απειλούσε να ανατινάξει μίας στρατηγικής σημασίας γέφυρα.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία μέσω Facebook, “ο άνδρας συνελήφθη” από ειδικές δυνάμεις, ενώ το υπουργείο Εσωτερικών διαβεβαίωσε πως δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ο δράστης είναι ένας στρατιωτικός, ηλικίας 42 ετών, ο οποίος είχε πολεμήσει εναντίον των φιλορώσων αυτονομιστών στην ανατολική Ουκρανία.

Κατάγεται από την Κριμαία, τη χερσόνησο που προσαρτήθηκε από τη Ρωσία πριν από πέντε χρόνια και τον Ιούνιο είχε παραδώσει στις αστυνομικές αρχές "ένα κιλό εκρηκτικής ύλης" δηλώνοντας ότι τη βρήκε σε ένα χωριό.

"Είναι πολύ επικίνδυνος, είναι οπλισμένος και πυροβόλησε το μη επανδρωμένο αεροσκάφος" της αστυνομίας, είχε δηλώσει νωρίτερα ένας εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο του Κιέβου, Βιτάλι Κλίτσκο, ο δράστης μάλλον ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Η αστυνομία είχε χαρακτηρίσει "προετοιμασία τρομοκρατικής επίθεσης" την ενέργεια του 42χρονου. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΦΩΤΟ: kyivpost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση