GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο επεισόδιο με τον Παπαμακάριο και την πρώην σύντροφό του

Άλλο ένα επεισόδιο στην ταραχώδη σχέση της Μαντώς Τζαβάρα και του πασίγνωστου μπασκετμπολίστα Μανώλη Παπαμακάριου γράφεται αυτές τις ...

Άλλο ένα επεισόδιο στην ταραχώδη σχέση της Μαντώς Τζαβάρα και του πασίγνωστου μπασκετμπολίστα Μανώλη Παπαμακάριου γράφεται αυτές τις μέρες, καθώς το πρώην μοντέλο προανήγγειλε ότι θα υποβάλει μήνυση εναντίον της ομάδας του 39χρονου, σε περίπτωση που η διοίκηση συνεχίσει να του επιτρέπει να προπονεί παιδιά.

Η 44χρονη δήλωσε εξοργισμένη από το γεγονός ότι ο άνθρωπος που την κακοποίησε βάναυσα συνεχίζει κανονικά τη ζωή του και ότι επανήλθε στα προπονητικά καθήκοντά του στις ακαδημίες του Ηφαίστου Λήμνου.

“Ενημερώθηκα ότι τον έχουν ξαναπάρει στην ίδια ομάδα και είδα και φωτογραφικό υλικό. Αυτός ο άνθρωπος θα συνεργαστεί με μία ακαδημία στην οποία υπάρχουν γύρω στα 180 παιδιά, ηλικίας πέντε έως 16 - 17 ετών. Μία ομάδα που αποδέχεται μία τέτοια συμπεριφορά ουσιαστικά δεν αποδέχεται και τη βία;” αναρωτήθηκε η Μαντώ Τζαβάρα, μιλώντας στην Espressο, ενώ τόνισε πως, αν οι άνθρωποι του Ηφαίστου συνεχίσουν να απασχολούν τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα, θα προχωρήσει στην άσκηση ένδικων μέσων.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Σταύρο Γεωργίου, σε πρώτη φάση θα σταλεί εξώδικο, με το οποίο θα κοινοποιείται η ιατροδικαστική έκθεση, η οποία διαπίστωσε “ίχνη στραγγαλισμού” στη 44χρονη. Σε περίπτωση που οι ιθύνοντες της ομάδας δεν συμμορφωθούν στην εξώδικη διαμαρτυρία, τότε θα υποβληθεί μήνυση για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

“Είναι απίστευτο. Κάποιος παίρνει ένα μαχαίρι, μαχαιρώνει τον άνθρωπό του, αποφεύγει το Αυτόφωρο και κυκλοφορεί ελεύθερος έως ότου δικαστεί. Καθένας μπορεί να κάνει ακριβώς το ίδιο”, ανέφερε η 44χρονη.

Μετά τον ξυλοδαρμό της, τον περασμένο Ιούνιο, η Μαντώ Τζαβάρα είχε υποβάλει μήνυση για πρόκληση σωματικής βλάβης. Όταν βγήκε και το ιατροδικαστικό πόρισμα που με βάση τα ευρήματα διαπίστωνε “ισχυρή περίσφιξη με το χέρι”, το πρώην μοντέλο προχώρησε στην άσκηση συμπληρωματικής μήνυσης για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

“Η μήνυση για τις σωματικές βλάβες έχει χρεωθεί στον εισαγγελέα ενδοοικογενειακής βίας, ο οποίος τη διαβίβασε στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς, προκειμένου να κληθεί ο κ. Παπαμακάριος να δώσει εξηγήσεις. Αν διαπιστωθεί μόνο σωματική βλάβη, θα την κρατήσει ο εισαγγελέας ενδοοικογενειακής βίας. Αν όμως συντρέχει κάτι περισσότερο, θα επιστρέψει στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης”, εξήγησε ο κ. Γεωργίου.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση