GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλο ενδιαφέρον για το "Εξοικονόμηση κατ' οίκον" - Πόσες αιτήσεις υποβλήθηκαν

Σημαντικό ενδιαφέρον για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ» εκδηλώθηκε χθες, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, πρώτη ημέρα υποβολής ...

Σημαντικό ενδιαφέρον για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ» εκδηλώθηκε χθες, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, πρώτη ημέρα υποβολής των αιτήσεων.

Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στις 4 το απόγευμα είχαν συνδεθεί στην πλατφόρμα (μέσω της οποίας υποβάλλονται ηλεκτρονικά οι αιτήσεις) 15.370 χρήστες και είχαν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες υποβολής για 7.200 αιτήσεις, για τις οποίες έχουν δεσμευθεί 100 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το ΥΠΕΝ, λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής στο πρόγραμμα υπάρχουν καθυστερήσεις, ωστόσο η πλατφόρμα βρίσκεται συνεχώς σε λειτουργία.

Το ΥΠΕΝ συνιστά υπομονή στους χρήστες και επισημαίνει ότι καταβάλλεται κάθε προσπάθεια από τεχνικής και επιχειρησιακής πλευράς για να αυξηθεί η ταχύτητα απόκρισης, ώστε να βελτιωθεί η εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων.

Σήμερα άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων στις περιφέρειες Ανατολικής και Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θράκης, Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας.

Θα ακολουθήσουν, στις 19 Σεπτεμβρίου, οι Περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίων νήσων, Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου, Β.Αιγαίου και Κρήτης και από 23 Σεπτεμβρίου η Αττική και το Νότιο Αιγαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση