GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο "αντίο" στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα - Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και η κόρη του - ΦΩΤΟ

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι λένε το τελευταίο “αντίο” στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο αιφνίδιος θάνατος του οποίου έχει προκαλέσει πα...

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι λένε το τελευταίο “αντίο” στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο αιφνίδιος θάνατος του οποίου έχει προκαλέσει πανελλήνια θλίψη και σοκ.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η εξόδιος ακολουθία.

Μεταξύ αυτών, πολλοί καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, αλλά και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συνοδεύεται από τη σύζυγό του, Μαρέβα.

Το μήνυμα στο στεφάνι της συζύγου και της κόρης του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ραγίζει καρδιές: «Στον λατρεμένο μας σύζυγο και πατερούλη που η καλοσύνη του και η αγάπη του αγκάλιασε εμάς και όλο τον κόσμο».

Η οικογένεια του τραγουδοποιού είχε απευθύνει παράκληση με ανακοίνωσή της, αντί στεφάνων, να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ένωση "Μαζί για το παιδί".

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας, σε ηλικία 63 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και το κοινό που τον αγάπησε μέσα από τη μουσική και το έργο του.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατός του, ραδιόφωνο, τηλεόραση και κοινωνικά δίκτυα κατακλύστηκαν από τραγούδια του αγαπημένου τραγουδοποιού, αλλά και από μηνύματα συντριβής για τον ξαφνικό χαμό του καλλιτέχνη, που σφράγισε με τα τραγούδια του τη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση