GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιχείρησε να ληστέψει γραφείο τελετών στην Αχαρνών και τραυμάτισε σοβαρά ηλικιωμένο

Απόπειρα ληστείας με έναν τραυματία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, στη Λεωφόρο Αχαρνών. Όπως μετ...

Απόπειρα ληστείας με έναν τραυματία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, στη Λεωφόρο Αχαρνών.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ένας αλλοδαπός άνδρας εισέβαλε σε γραφείο τελετών και απείλησε τους εργαζόμενους, προκειμένου να του δώσουν τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο από τις εισπράξεις της ημέρας.

Οι εργαζόμενοι άρχισαν να φωνάζουν σε βοήθεια με αποτέλεσμα ο δράστης να επιχειρήσει να διαφύγει. Διερχόμενοι πολίτες που αντιλήφθηκαν τι συνέβη, άρχισαν να καταδιώκουν τον δράστη, ο οποίος στην προσπάθειά του να ξεφύγει χτύπησε έναν 85χρονο πεζό, ρίχνοντάς τον στο οδόστρωμα.

Ο άτυχος ηλικιωμένος διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό όπου και νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα, ενώ ο δράστης τελικά συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση