GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φλαμπουράρης: Παραπλανητικές οι δηλώσεις της ΝΔ για την προστασία της πρώτης κατοικίας

Παραπλανητική χαρακτηρίζει ο βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Φλαμπουράρης, τη δήλωση της ΝΔ ότι από ‘’σήμερα Δευτέρα 2/9/201...

Παραπλανητική χαρακτηρίζει ο βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Φλαμπουράρης, τη δήλωση της ΝΔ ότι από ‘’σήμερα Δευτέρα 2/9/2019 μόνο ηλεκτρονικά θα λειτουργεί η ρύθμιση για την προστασία της πρώτης κατοικίας’’.

Η δήλωση του κ. Φλαμπουράρη

«Μύθοι και πραγματικότητα για την προστασία της πρώτης κατοικίας»

Η αντικατάσταση του Νόμου Κατσέλη, που καταργήθηκε μετά την διαρκή επιμονή των θεσμών, από το ν. 4605/2019, έγινε την 01.04.2019 από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Η μεγάλη βελτίωση αυτού του νόμου σε σχέση με το ν. Κατσέλη είναι ότι μπορούν να υπαχθούν στις ρυθμίσεις του και επιχειρήσεις που δανειοδοτήθηκαν με υποθήκη την πρώτη κατοικία.

Από την πρώτη μέρα ψήφισης του νόμου ανατέθηκε στην Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης του Ιδιωτικού χρέους η ανάπτυξη ηλεκτρονικής πλατφόρμας η οποία και ενεργοποιήθηκε την 1/7/2019 και έκτοτε οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις.

Η προσπάθεια της κυβέρνησης της ΝΔ για διαστρέβλωση της πραγματικότητας ότι ‘’δήθεν’’ από ‘’σήμερα Δευτέρα 2/9/2019 μόνο ηλεκτρονικά θα λειτουργεί η ρύθμιση για την προστασία της πρώτης κατοικίας’’ εντάσσεται στις τακτικές απόκρυψης της πραγματικότητας, χρησιμοποιώντας αναλήθειες και παραποιήσεις της πραγματικότητας σε συνεργασία με τα φιλικά προς την Κυβέρνηση ΜΜΕ.

Στο σημείο αυτό να σχολιάσουμε ότι η ύπαρξη γραφειοκρατίας που επικαλέστηκε ο κ. Γεωργιάδης,αφορά ένα και μόνο δικαιολογητικό, το πιστοποιητικό βαρών της κύριας κατοικίας ή αντιγράφου του κτηματολογικού φύλλου αυτής.

Θα συνιστούσαμε επομένως να σταματήσουν τις παραπλανητικές δηλώσεις, που εμπαίζουν τη κοινωνία και ιδιαίτερα εκείνους τους συμπολίτες μας που αγωνιούν για το σπίτι τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση