GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη γνωστός ράπερ για επίθεση - ΒΙΝΤΕΟ

Ο γνωστός ράπερ Φέτι Γουάπ συνελήφθη στο Λας Βέγκας κατηγορούμενος για επίθεση σε τρεις υπαλλήλους ξενοδοχείου, σύμφωνα με το Associa...

Ο γνωστός ράπερ Φέτι Γουάπ συνελήφθη στο Λας Βέγκας κατηγορούμενος για επίθεση σε τρεις υπαλλήλους ξενοδοχείου, σύμφωνα με το Associated Press.

Ο 28χρονος ράπερ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Willie Maxwell, κρατήθηκε από τη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λας Βέγκας με τρεις κατηγορίες.

Ο ράπερ φέρεται ότι επιτέθηκε σε τρεις υπαλλήλους του Mirage Hotel and Casino και ότι χτύπησε έναν υπάλληλο στάθμευσης έπειτα από διαφωνία μαζί του. Η αστυνομία του Λας Βέγκας επιβεβαίωσε τη σύλληψη και τις κατηγορίες που μετέδωσε ο τοπικός ειδησεογραφικός σταθμός KTNV Las Vegas.

Ο ράπερ κρατήθηκε για αρκετές ώρες, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Το KTNV αναφέρει ότι ο ράπερ θα εμφανιστεί στο δικαστήριο τον Οκτώβριο για να αντιμετωπίσει τρεις κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα. Είχε μπλεξίματα με τον νόμο και τον Νοέμβριο του 2017.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Πηγή φωτό: AP

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση