GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπακογιάννης: Ενισχύονται άμεσα τα δημοτικά ιατρεία της Αθήνας

Την ενίσχυση των δημοτικών ιατρείων σε ανθρώπινο δυναμικό και τον επαναπροσδιορισμό των προτεραιοτήτων τους, ξεκίνησε ο δήμος Αθηναίω...

Την ενίσχυση των δημοτικών ιατρείων σε ανθρώπινο δυναμικό και τον επαναπροσδιορισμό των προτεραιοτήτων τους, ξεκίνησε ο δήμος Αθηναίων, στοχεύοντας η λειτουργία και η προσφορά των δημοτικών ιατρείων στην πρωτοβάθμια φροντίδα να αποτελέσουν πρότυπο.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, και του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου, υπεύθυνου για τη διεύθυνση Υγείας Μανόλη Καλαμπόκα με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιο Εξαδάκτυλο και τον Γενικό Γραμματέα Γεώργιο Ελευθερίου.

Σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Αθηναίων επισήμανε ότι «η παροχή πρωτοβάθμιας υγείας για τις Αθηναίες και τους Αθηναίους αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση μιας δημοτικής αρχής που έχει αποφασίσει να βρίσκεται στο επίκεντρο της ο άνθρωπος. Το αποδείξαμε φροντίζοντας στην προκήρυξη θέσεων που έγινε ήδη με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να περιληφθούν κατά κύριο λόγο ιατροί και παραϊατρικό προσωπικό για τα δημοτικά μας ιατρεία. Η συνάντηση με τον πρόεδρο και τον γραμματέα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου είναι μόνο η αρχή μιας συνεργασίας που είμαι βέβαιος πως θα κάνει την προσπάθεια μας ακόμα πιο αποτελεσματική προς όφελος των δημοτών μας».

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο δήμος Αθηναίων προχώρησε ήδη στην προκήρυξη θέσεων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων και παραϊατρικού προσωπικού, που θα συμβάλουν αποφασιστικά στην καλύτερη λειτουργία των δημοτικών ιατρείων και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των κατοίκων της Αθήνας σε επίπεδο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση